Duunitori suosittelee
Kesätyö - Tampereen jakeluvarasto

Tamro Oyj

33840 - Tampere

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme reippaita ja oma-aloitteisia siivoojia keikkaluonteiseen työhön entisen Nastolan alueelle. Kohteet ovat mm. kouluja, päiväkoteja sekä toimistoja. Kohteissa ollaan perehdytyksen jälkeen pääsääntöisesti yksin, eli sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn. Keikkojen kestot vaihtelevat muutamista päivistä viikkoihin. Työ käy hyvin myös opiskelijoille, sillä osa keikoista sijoittuu myös illoille ja viikonlopuille.Odotamme sinultaSinun tulee ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Nastola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Orimattila siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hollola siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivoojia Nastolan alueelle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus