Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme kotisiivoojaa. Työkohteet vaihtelevat Pirkanmaan alueella ja työtä tehdään aluksi parin kanssa. Työ alkaa määräaikaisena mutta myös mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa.
Odotamme sinulta
Hakijalla tulee olla hyvä suomenkielen taito sekä ajokortti.
Koulutus ja työkokemus
Tässä tehtävässä asenne ajaa ohi taidon. Mikäli olet iloinen, reipas ja raskastakin työtä pelkäämätön persoona olet etsimämme henkilö! Työhön perehdytetään ja aiempi kokemus/ koulutus ei ole välttämätön.
Muut tiedot
Hae paikkaa täyttämällä hakuprofiili osoitteessa www.vmp.fi ja linkitä hakemuksesi tähän paikkaan. Muista linkittää profiiliisi myös ansioluettelo (CV) sille varattuun paikkaan. Ole ripeä sillä paikka täytetään nopealla aikataululla!
Työnantaja: VMP Sijainti: Tampere, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Arttu Ahonen, 040 307 5206, Hanna.Heikkilä-Collin@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10000240 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa