Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme siivoojia Tekme Oy:lle Hämeenlinnan talousalueella sijaitseviin kohteisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. erilaisten julkisten tilojen siivousta.Odotamme sinultaArvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Osan kohteista sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Ehdottomasti vaadimme kuitenkin reipasta ja vastuullista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikäli sinulla löytyy näiden kaikkien ominaisuuksien lisäksi kokemusta myös siivouskoneiden käytöstä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Pälkäne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Urjala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Valkeakoski siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kärkölä siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hattula siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hausjärvi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenlinna siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Janakkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Loppi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tammela siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Akaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Asikkala siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Padasjoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Hämeenkoski Pälkäne Urjala Valkeakoski Kärkölä Hattula Hausjärvi Hämeenlinna Janakkala Loppi Tammela Akaa Asikkala Padasjoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 188 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa