Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Toimenkuva

Haemme siivoojia Tekme Oy:lle Hämeenlinnan talousalueella sijaitseviin kohteisiin. Työtehtäviin kuuluu mm. erilaisten julkisten tilojen siivousta.

Odotamme sinulta

Arvostamme aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Osan kohteista sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön. Ehdottomasti vaadimme kuitenkin reipasta ja vastuullista työotetta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Mikäli sinulla löytyy näiden kaikkien ominaisuuksien lisäksi kokemusta myös siivouskoneiden käytöstä, olet juurikin etsimämme tekijä!

Koulutus ja työkokemus

Laitoshuoltajan koulutus katsotaan eduksi, muttei ole kuitenkaan välttämätön.

Muut tiedot

Työvuoroja on arkisin ja viikonloppuisin.

Olet sitten kiinnostunut kokoaika- tai lisätyöstä, toimi nopeasti ja täytä hakemus www.vmp.fi nettisivuillemme. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hämeenlinna, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.03.2017. Työpaikka sijaitsee Hämeenlinna , osoitteessa Hämeenlinna, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus