Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Turkuun?Odotamme sinultaEt tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Mynämäki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Naantali maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nousiainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pöytyä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Raisio maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rusko maa-, metsä- ja kalatalouden työt Turku maa-, metsä- ja kalatalouden työt Aura maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kaarina maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lieto hoitajat Mynämäki hoitajat Naantali hoitajat Nousiainen hoitajat Pöytyä hoitajat Raisio hoitajat Rusko hoitajat Turku hoitajat Aura hoitajat Kaarina hoitajat Lieto kauppiaat ja myymälänhoito Mynämäki kauppiaat ja myymälänhoito Naantali kauppiaat ja myymälänhoito Nousiainen kauppiaat ja myymälänhoito Pöytyä kauppiaat ja myymälänhoito Raisio kauppiaat ja myymälänhoito Rusko kauppiaat ja myymälänhoito Turku kauppiaat ja myymälänhoito Aura kauppiaat ja myymälänhoito Kaarina kauppiaat ja myymälänhoito Lieto yrittäjä Mynämäki yrittäjä Naantali yrittäjä Nousiainen yrittäjä Pöytyä yrittäjä Raisio yrittäjä Rusko yrittäjä Turku yrittäjä Aura yrittäjä Kaarina yrittäjä Lieto maa-, metsä- ja kalatalouden työt hoitajat kauppiaat ja myymälänhoito yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 251 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus