Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Tampereelle?Odotamme sinultaEt tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pälkäne maa-, metsä- ja kalatalouden työt Tampere maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ylöjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hämeenkyrö maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kangasala maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lempäälä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Nokia maa-, metsä- ja kalatalouden työt Orivesi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pirkkala hoitajat Pälkäne hoitajat Tampere hoitajat Ylöjärvi hoitajat Hämeenkyrö hoitajat Kangasala hoitajat Lempäälä hoitajat Nokia hoitajat Orivesi hoitajat Pirkkala kauppiaat ja myymälänhoito Pälkäne kauppiaat ja myymälänhoito Tampere kauppiaat ja myymälänhoito Ylöjärvi kauppiaat ja myymälänhoito Hämeenkyrö kauppiaat ja myymälänhoito Kangasala kauppiaat ja myymälänhoito Lempäälä kauppiaat ja myymälänhoito Nokia kauppiaat ja myymälänhoito Orivesi kauppiaat ja myymälänhoito Pirkkala yrittäjä Pälkäne yrittäjä Tampere yrittäjä Ylöjärvi yrittäjä Hämeenkyrö yrittäjä Kangasala yrittäjä Lempäälä yrittäjä Nokia yrittäjä Orivesi yrittäjä Pirkkala maa-, metsä- ja kalatalouden työt hoitajat kauppiaat ja myymälänhoito yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 223 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus