Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.
Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Saloon?
Odotamme sinulta
Et tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.
Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin vaiheisiin. Tarjoamme mm. yritystoimintasi käynnistyksen ja alkukoulutuksen yhdessä ketjun kanssa, laatusertifioidut palvelutuotteet, ostoedut, taloushallinnon sekä kirjanpidon. Ketju tarjoaa sinulle myös nykyaikaiset, mobiilit toiminnanohjausjärjestelmät.
Koulutus ja työkokemus
Jos työskentelet parhaillaan, tai sinulla on aikaisempaa kokemusta hoiva-alalla työskentelystä, olet etsimämme henkilö.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme. Ketjun ansiosta et ole yrittäjänä yksin, vaan saat jatkuvaa tukea ja neuvoja päivittäiseen yrittäjän arkeen.
Lue lisää ja täytä hakemus osoitteessa www.alinahoivatiimi.fi. Voit myös soittaa tai lähettää vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen info(at)alinahoivatiimi.fi.
Lisätietoja: Alina Hoivatiimi Oy, aluepäällikkö Terhi Castren p. 044 755 6311, tai ketjujohtaja Satu Jäntti p. 044 355 5481.
Hakemuksesi tai yhteydenottosi jälkeen otamme sinuun yhteyttä kolmen päivän kuluessa ja tulemme mielellämme kertomaan lisää kolme askelta alinalaiseksi-ohjelmastamme. Tapaamisiin!

Alina on asiakkaidensa suosittelema ketju. Saimme edellisessä asiakastyytyväisyyskyselyssä (08/2015) huippuarvosanat toiminnastamme! Kokonaiskeskiarvo eri osa-alueiden osalta oli peräti 3,7 (asteikko 1-4).
Työnantaja: VMP Sijainti: Salo, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Terhi Castren, 044 755 6311, Terhi.Castren@alinahoivatiimi.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.01.2017 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Salo, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Salo, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus