Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja (70 tehtävää)

Helsingin kaupunki

Hakaniemi (00530)

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

AlinaAlina on suomalainen yritys, joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita hoivapalveluita kotona asuville henkilöille. Alinalla on lähes 30 paikallista franchising-yrittäjää ympäri maata.ToimenkuvaKotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Kouvolaan?Odotamme sinultaEt tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Luumäki maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lapinjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Loviisa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Mäntyharju maa-, metsä- ja kalatalouden työt Hamina maa-, metsä- ja kalatalouden työt Iitti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kotka maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kouvola maa-, metsä- ja kalatalouden työt Savitaipale maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pyhtää maa-, metsä- ja kalatalouden työt Miehikkälä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Heinola hoitajat Luumäki hoitajat Lapinjärvi hoitajat Loviisa hoitajat Mäntyharju hoitajat Hamina hoitajat Iitti hoitajat Kotka hoitajat Kouvola hoitajat Savitaipale hoitajat Pyhtää hoitajat Miehikkälä hoitajat Heinola yrittäjä Luumäki yrittäjä Lapinjärvi yrittäjä Loviisa yrittäjä Mäntyharju yrittäjä Hamina yrittäjä Iitti yrittäjä Kotka yrittäjä Kouvola yrittäjä Savitaipale yrittäjä Pyhtää yrittäjä Miehikkälä yrittäjä Heinola maa-, metsä- ja kalatalouden työt hoitajat yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.02.2017. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus