Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.Oletko sinä seuraava ALINA-YRITTÄJÄ Jyväskylään?Odotamme sinultaEt tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman tulotasosi.Alina avaa sinulle turvallisen tien yrittäjyyteen. Saat tiiviin tuen yritystoimintasi kaikkiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Jyväskylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Jämsä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Laukaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Luhanka maa-, metsä- ja kalatalouden työt Muurame maa-, metsä- ja kalatalouden työt Petäjävesi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Toivakka maa-, metsä- ja kalatalouden työt Uurainen maa-, metsä- ja kalatalouden työt Joutsa hoitajat Jyväskylä hoitajat Jämsä hoitajat Laukaa hoitajat Luhanka hoitajat Muurame hoitajat Petäjävesi hoitajat Toivakka hoitajat Uurainen hoitajat Joutsa kauppiaat ja myymälänhoito Jyväskylä kauppiaat ja myymälänhoito Jämsä kauppiaat ja myymälänhoito Laukaa kauppiaat ja myymälänhoito Luhanka kauppiaat ja myymälänhoito Muurame kauppiaat ja myymälänhoito Petäjävesi kauppiaat ja myymälänhoito Toivakka kauppiaat ja myymälänhoito Uurainen kauppiaat ja myymälänhoito Joutsa yrittäjä Jyväskylä yrittäjä Jämsä yrittäjä Laukaa yrittäjä Luhanka yrittäjä Muurame yrittäjä Petäjävesi yrittäjä Toivakka yrittäjä Uurainen yrittäjä Joutsa maa-, metsä- ja kalatalouden työt hoitajat kauppiaat ja myymälänhoito yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 240 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus