Duunitori suosittelee
Yrittäjyyden yhteisömanageri

Ladec Oy

Lahti

Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kotityöpalveluiden, hoivapalveluiden ja kotisairaanhoidon kysyntä kasvaa. Nyt haemme sinua jatkamaan jo olemassa olevan yrityksen toimintaa ja hyödyntämään kasvavan toimialan potentiaalia kanssamme.Oletko sinä seuraava ALINA HOIVATIIMI-YRITTÄJÄ Joensuuhun ja sen ympäristöön?Odotamme sinultaEt tarvitse aikaisempaa yrittäjäkokemusta, mutta sinulla on oltava halua ja asennetta asiakastyöhön, itsenäiseen yrittäjyyteen ja tiimisi johtamiseen. Alina-yrittäjänä määrität itse oman ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Lieksa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Liperi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rääkkylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Tohmajärvi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ilomantsi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Joensuu maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kontiolahti hoitajat Lieksa hoitajat Liperi hoitajat Rääkkylä hoitajat Tohmajärvi hoitajat Ilomantsi hoitajat Joensuu hoitajat Kontiolahti yrittäjä Lieksa yrittäjä Liperi yrittäjä Rääkkylä yrittäjä Tohmajärvi yrittäjä Ilomantsi yrittäjä Joensuu yrittäjä Kontiolahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt hoitajat yrittäjä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja-hoivayrittäjä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 09.05.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee Joensuu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus