Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Junior SEO, hakukoneptimoija

Fonecta

Turku

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme Kuopioon useita ammattitaitoisia sähköasentajia. Työt alkavat 7.11.2016 ja kestävät alustavasti 6 viikkoa. Mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Työpaikka sijaitsee Kuopiossa.Työtehtävät sisältävät kiinteistöjen huolto- ja korjausasennuksia.Odotamme sinultaTehtävään valitulla henkilöllä tulee olla sähköasentajan koulutus sekä aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä. Työntekijänä olet luotettava, vastuullinen ja itsenäiseen työhön kykenevä.Muut tiedotJos olet hakemamme henkilö soita ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähköalan työt Juankoski sähköalan työt Kuopio sähköalan työt Lapinlahti sähköalan työt Leppävirta sähköalan työt Maaninka sähköalan työt Rautavaara sähköalan työt Siilinjärvi sähköalan työt Suonenjoki sähköalan työt Tervo sähköalan työt Tuusniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski Asennus, huolto ja puhtaanapito Kuopio Asennus, huolto ja puhtaanapito Lapinlahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Leppävirta Asennus, huolto ja puhtaanapito Maaninka Asennus, huolto ja puhtaanapito Rautavaara Asennus, huolto ja puhtaanapito Siilinjärvi Asennus, huolto ja puhtaanapito Suonenjoki Asennus, huolto ja puhtaanapito Tervo Asennus, huolto ja puhtaanapito Tuusniemi sähköalan työt Asennus, huolto ja puhtaanapito Juankoski Kuopio Lapinlahti Leppävirta Maaninka Rautavaara Siilinjärvi Suonenjoki Tervo Tuusniemi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sähköasentaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 193 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa