Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 30.05.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ruokapalvelutyöntekijät työskentelevät erilaisissa suurtalouskeittiöissä, kouluissa ja päiväkodeissa. Ruokapalvelutyöntekijä osallistuu ruoanvalmistukseen, ruoan tarjoiluun ja/tai pakkaukseen, keittiön tilojen puhtaanapitoon sekä astiahuoltoon. Työntekijältä toivotaan hyvää fyysistä terveyttä sekä ripeää työotetta. Työn luonne vaihtelee eri työpaikoissa. Tarjoamme sinulle monipuolisen, joustavan tavan tehdä töitä ja mukavan työympäristön asiakasyrityksissämme. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Mynämäki muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Naantali muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Nousiainen muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Pöytyä muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Raisio muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Rusko muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Turku muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Aura muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Kaarina muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät Lieto muut ravintola- ja ruokapalvelualan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reippaita ruokapalvelutyöntekijöitä kouluihin ja päiväkoteihin, on ilmoitettu VMP -palvelussa 30.05.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus