Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt useita reippaita ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijöitä Lohjalle ja Vihtiin. Työtehtäviin kuuluvat ruokapalveluissa ruoan valmistuksessa avustaminen, ruokien pakkaaminen ja astiahuolto. Siivouspalveluissa huolehdit julkisten tilojen siisteydestä. Ensisijaisesti haemme henkilöitä jotka voivat tehdä kaikkia työtehtäviä yhdistelmätyöntekijänä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin klo 6-18 välillä. Työ on keikkaluonteista sijaistamista julkisissa kohteissa lähinnä Lohjan alueella, mutta myös Vihdissä on ajoittain tarpeita. Reippaalla ja joustavalla työntekijällä on mahdollisuus työllistää itsensä kokopäiväisesti, jopa vakituisesti.
Odotamme sinulta
Odotamme sinulta reipasta ja toimeentarttuvaa työotetta. Kaikki aiempi kokemus ruoan valmistuksesta ja siivouksesta lasketaan eduksi. Jos sinulla ei ole kokemusta mutta kyky ja aito halu oppia, niin tartu toimeen. Tärkeintä on että voit tehdä keikkatyötä eri kohteissa ja voit ottaa töitä vastaan tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Oman auton käyttömahdollisuus suotavaa, että pääset helposti työkohteisiin. Työhön perehdytys ja työohjeet annetaan suomeksi, joten suomen kielen taito on oleellista.
Koulutus ja työkokemus
Alalle soveltuva koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Muut tiedot
Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa vmp.fi tai päivitä olemassa oleva hakemuksesi kuntoon ja hae tätä paikkaa suoraan kirjautumalla palveluumme!
Työnantaja: VMP Sijainti: Lohja, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Sanne Wall, 040 307 5408, Sanne.Wall@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002598 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lohja, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ruoka- ja siivouspalvelutyöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Lohja, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa