Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Kovanen Student Education -ohjelma 2017

Kovanen

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme rengasasentajia tulevaan talvisesonkiin. Työtehtävä sisältää henkilöautojen renkaiden vaihtoja. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa.Odotamme sinultaEtsimme henkilöä jolla on aikaisempaa työkokemusta rengasasentajan töistä. Työkokemus rengas- ja tasapainokoneista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Valittavalta henkilöltä odotamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä, reippautta ja oma-aloitteisuutta.Muut tiedotTyön alkua on vaikea arvioida, kuitenkin työt alkaa heti ensilumien ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Kotka osa-aikatyö Kouvola osa-aikatyö Pyhtää osa-aikatyö Hamina kausityö Kotka kausityö Kouvola kausityö Pyhtää kausityö Hamina kesätyö Kotka kesätyö Kouvola kesätyö Pyhtää kesätyö Hamina osa-aikatyö kausityö kesätyö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentajia talvisesonkiin - Kotka-Hamina, on ilmoitettu VMP -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus