Duunitori suosittelee
Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme tulevaan renkaidenvaihtosesonkiin reippaita ja oma-aloitteisia renkaanvaihtajia!Hakemallamme henkilöllä on asenne kohdallaan, reipas ote työntekoon ja aiempaa kokemusta renkaiden vaihdosta mm. vannetyöt ja renkaiden tasapainoitus.Odotamme sinultaSesonki on lyhyt, mutta kiireinen, joten töitä saa tehdä kovalla sykkeellä. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista.Koulutus ja työkokemusKokemusta renkaiden vaihdosta edellytetään.Muut tiedotAloitus sopimuksen mukaan...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Kauniainen Kirkkonummi Nurmijärvi Vantaa Vihti Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reippaita Rengasasentajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus