Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Toimenkuva

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme erilaisiin ja eripituisiin työsuhteisiin oma-aloitteisia ja kovan työasenteen omaavia rakennusapulaisia!

Odotamme sinulta

Asiakkaidemme työmaat vaihtelevat isoista uudisrakennuskohteista aina pienempiin saneerauskohteisiin. Samoin appareiden työnkuvat vaihtelevat paljon. Rakennusapulaisena on mahdollisuus päästä moneen mukaan! Hyvin hoidetun kantoapukeikan jälkeen saatat huomata päässeesi asentamaan väliseiniä tai auttamaan betonitöissä. Muita työnkuvia on muun muassa erilaiset purkutyöt ja kohteiden loppuvaiheiden viimeistelytyöt, kuten lattioiden tai vaikkapa ovien asennukset. Reipas asenne, oma-aloitteisuus sekä työtä pelkäämätön ote vievät pitkälle!

Koulutus ja työkokemus

Emme edellytä koulutusta tai kokemusta, vaan ne katsotaan eduksi. Etuna toki on, jos sinulla on kokemusta rakennusalalta. Työhön pääseminen edellyttää kuitenkin voimassa olevaa työturvakorttia sekä sujuvaa suomen kielen osaamista.

Muut tiedot

Keikkojen pituudet vaihtelevat muutamasta viikosta monen kuukauden keikkoihin. Työtä tehdään pääkaupunkiseudulla. Palkkaus sopimuksen mukaan. Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Reippaita rakennusapulaisia pääkaupunkiseudulle!" Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pääkaupunkiseutu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reippaita rakennusapulaisia pääkaupunkiseudulle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Vantaa , osoitteessa Pääkaupunkiseutu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 248 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus