Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjolla monipuolinen, vauhdikas ja joustava työ sekä parhaat työkaverit!Etsimme Martelalle loppuvuoden sesonkiin muuttomiehiäMuuttomiehen tehtävässä pääset osaksi energistä, letkeää tiimiä ja vauhdikasta menoa. Päivät kuluvat erilaisissa projekteissa pääkaupunkiseudun yrityksissä. Työ on joustavaa ja sosiaalista, olethan sinäkin!Odotamme sinultaSinulta luonnistuu asiakaspalvelu ja menevä, fyysinen työ on mieleesi.Koulutus ja työkokemusAiempaa kokemusta ei vaadita, oikealla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Helsinki muut logistiikka-alan työt Sipoo muut logistiikka-alan työt Vantaa muut logistiikka-alan työt Espoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Helsinki siivous, kotityö ja pesulapalvelut Sipoo siivous, kotityö ja pesulapalvelut Vantaa siivous, kotityö ja pesulapalvelut Espoo muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttomiehiä Martelalle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 222 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus