Duunitori suosittelee
Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme puhdistustyöntekijää ilmanvaihtohormien puhdistuksiin pääkaupunkiseudulla!
Odotamme sinulta
Haemme henkilöä, jolla on aiempaa osaamista ilmanvaihtojärjestelmistä. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jota ei likaiset kädet ja korkeat paikat häiritse! Hakemallamme henkilöllä on voimassa oleva työturvakortti ja mielellään ajokortti. Asenteen ja työmotivaation tulee myös olla kohdillaan.
Koulutus ja työkokemus
Tiettyä koulutusta emme edellytä vaan katsotaan eduksi. Kokemusta tulisi olla ilmanvaihtojärjestelmistä ja mielellään niiden huollosta. Suomen kielen taito edellytetään.
Muut tiedot
Työn aloitus on mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla osa-aikaisesti, mahdollisesti kiireaikoina paljonkin! Töitä tehdään ympäri pääkaupunkiseutua ja työajat vaihtelevat aamusta iltaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka \" Reipas puhdistustyöntekijä\". Liitä hakemukseen myös CV:si.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: part time Yhteystiedot: Johanna Santtila, 040 307 5110, Johanna.Santtila@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002447 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reipas puhdistustyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa