Duunitori suosittelee
Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Promoottori

Face2Face

Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme puhdistustyöntekijää ilmanvaihtohormien puhdistuksiin pääkaupunkiseudulla!Odotamme sinultaHaemme henkilöä, jolla on aiempaa osaamista ilmanvaihtojärjestelmistä. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jota ei likaiset kädet ja korkeat paikat häiritse! Hakemallamme henkilöllä on voimassa oleva työturvakortti ja mielellään ajokortti. Asenteen ja työmotivaation tulee myös olla kohdillaan.Koulutus ja työkokemusTiettyä koulutusta emme edellytä vaan katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Sipoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reipas puhdistustyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus