Duunitori suosittelee
Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme sinua, kyllä juuri sinua! Tarvitsetko töitä opintojesi ohelle, täyttämään päiviäsi välivuotesi aikana tai vaikkapa oman työsi ohelle? Tarjoamme sinulle monipuolisesti töitä niin hotelli-, ravintola-, elintarvike-, rakennus-, kuin kiinteistönhoitoalaltakin. Saat halutessasi kauttamme kokemusta laajalti eri aloilta. Nämä työt sopivat myös sinulle, jolla ei ole vielä välttämättä paljon kokemusta ja haluat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Imatra osa-aikatyö Lappeenranta osa-aikatyö Lemi osa-aikatyö Luumäki osa-aikatyö Ruokolahti osa-aikatyö Miehikkälä osa-aikatyö Taipalsaari osa-aikatyö Imatra Lappeenranta Lemi Luumäki Ruokolahti Miehikkälä Taipalsaari .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reipas osa-aikatyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 194 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus