Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme sinua, kyllä juuri sinua! Tarvitsetko töitä opintojesi ohelle, täyttämään päiviäsi välivuotesi aikana tai vaikkapa oman työsi ohelle? Tarjoamme sinulle monipuolisesti töitä niin hotelli-, ravintola-, elintarvike-, rakennus-, kuin kiinteistönhoitoalaltakin. Saat halutessasi kauttamme kokemusta laajalti eri aloilta. Nämä työt sopivat myös sinulle, jolla ei ole vielä välttämättä paljon kokemusta ja haluat kuitenkin tutustua eri aloihin sitoutumatta. Rakennusalalla ja teollisuudessa toivomme, että sinulta löytyy työturvallisuuskortti. Hotelli- ja ravintola-alalla, sekä elintarvikealalla vaaditaan työntekijältä hygieniapassia ja anniskelupassia työn luonteesta riippuen.
Odotamme sinulta
Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, sekä joustavuutta. Katsomme eduksi halun oppia uutta. Oletamme, että pystyt työskentelemään myös arkena päiväsaikaan.
Muut tiedot
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa ko. työpaikkaa. Haastattelut käydään jo hakuaikana.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lappeenranta, Joutseno, Imatra, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Lenia-Marie Modinos, 040 307 5600, lenia-marie.modinos@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002607 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lappeenranta, Joutseno, Imatra, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Reipas osa-aikatyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Lappeenranta, Joutseno, Imatra, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 238 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa