Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Digia Career Compass

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen ravintolapäällikköä vastaamaan pubiravintolan toiminnasta. Vastaat mm. ravintolan tuloksesta, tilauksista, raportoinnista ja työvuorosuunnittelusta.Odotamme sinultaTehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta. Jos olet yrittäjähenkinen, luotettava ja huumorintajuinen idearikas alan ammattilainen, olet etsimämme henkilö.Koulutus ja työkokemusAikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus tulee olla.Muut tiedotMikäli ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Tyrnävä ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Utajärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Hailuoto ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Ii ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kempele ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Liminka ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Lumijoki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Muhos ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Oulu ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Pudasjärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Tyrnävä ravintola-alan asiakaspalvelu Utajärvi ravintola-alan asiakaspalvelu Hailuoto ravintola-alan asiakaspalvelu Ii ravintola-alan asiakaspalvelu Kempele ravintola-alan asiakaspalvelu Liminka ravintola-alan asiakaspalvelu Lumijoki ravintola-alan asiakaspalvelu Muhos ravintola-alan asiakaspalvelu Oulu ravintola-alan asiakaspalvelu Pudasjärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Tyrnävä Utajärvi Hailuoto Ii Kempele Liminka Lumijoki Muhos Oulu Pudasjärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa