Duunitori suosittelee
Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakkaallemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen ravintolapäällikköä vastaamaan pubiravintolan toiminnasta. Vastaat mm. ravintolan tuloksesta, tilauksista, raportoinnista ja työvuorosuunnittelusta.
Odotamme sinulta
Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vähintään parin vuoden ajalta. Jos olet yrittäjähenkinen, luotettava ja huumorintajuinen idearikas alan ammattilainen, olet etsimämme henkilö.
Koulutus ja työkokemus
Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ja alan koulutus tulee olla.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme vmp.fi 30.9.2016 mennessä. Liitä hakemukseesi myös CV ja klikkaa kiinnostavaksi paikka \"ravintolapäällikkö\". Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Työnantaja: VMP Sijainti: Oulu, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Katja Määttä, 040 307 5305, Katja.Maatta@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002481 Ilmoitus jätetty: 16.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Oulu, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Oulu, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa