Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme omatoimisia rakennusputkiasentajia Satakunnan eri työkohteisiin.Odotamme sinultaSinulla on jo useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja erilaiset työmenetelmät ovat tuttuja.Koulutus ja työkokemusTehtävä vaatii alan koulutuksen ja työkokemusta.Muut tiedotTyö alkaa sopimuksen mukaan, joten täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi mahdollisimman pian!...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lvi-alan työt Eura lvi-alan työt Eurajoki lvi-alan työt Rauma lvi-alan työt Laitila lvi-alan työt Pyhäranta LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Eura LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Eurajoki LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Rauma LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Laitila LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pyhäranta lvi-alan työt LVI-alan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusputkiasentajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rauma . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus