Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 09.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista puuseppää.Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää arviolta vuoden loppuun.Mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.Työ on päivätyötä.Työtehtävät koostuvat erilaisista puusepänteollisuuden töistä tilausten mukaan.Odotamme sinultaEdellytämme hakijoilta puusepän koulutusta sekä kokemusta alan töistäja yleisten puuntyöstökoneiden hallintaa.Olet itsenäiseen työskentelyyn tottunut ja työskentelyotteeltasi reipas.Muut tiedotTäytä hakemus sivuillamme ja liitä mukaan cv:si....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Mynämäki puu- ja metallialan tehtävät Naantali puu- ja metallialan tehtävät Nousiainen puu- ja metallialan tehtävät Pöytyä puu- ja metallialan tehtävät Raisio puu- ja metallialan tehtävät Rusko puu- ja metallialan tehtävät Turku puu- ja metallialan tehtävät Aura puu- ja metallialan tehtävät Kaarina puu- ja metallialan tehtävät Lieto muut käsityöalan tehtävät Mynämäki muut käsityöalan tehtävät Naantali muut käsityöalan tehtävät Nousiainen muut käsityöalan tehtävät Pöytyä muut käsityöalan tehtävät Raisio muut käsityöalan tehtävät Rusko muut käsityöalan tehtävät Turku muut käsityöalan tehtävät Aura muut käsityöalan tehtävät Kaarina muut käsityöalan tehtävät Lieto puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 09.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa