Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Myyjiä Elisan myyntipisteille, pääkaupunkiseutu

Elisa

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Student Worker for Accenture Finland Marketing & Communications

Accenture

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää puuseppää Helsinkiin!Odotamme sinultaHaemme tehtävään työntekijää, jolla on kokemusta puusepän töistä tai asennustöistä sekä kova asenne työntekoon. Työtehtävänä on porraskäytävän käsijohteiden asennusta. Työ vaatii käden taitoja ja tarkkaa otetta työhön. Jos työkalut pysyvät kädessä, omaat kovan työmotivaation ja jos vielä omaat tiimihenkisen lähestymisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Sipoo puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Espoo muut käsityöalan tehtävät Helsinki muut käsityöalan tehtävät Sipoo muut käsityöalan tehtävät Vantaa muut käsityöalan tehtävät Espoo puu- ja metallialan tehtävät muut käsityöalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä asennusprojektiin Helsinkiin!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus