Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja oma-aloitteisella otteella työtä tekevää puuseppää Helsinkiin!
Odotamme sinulta
Haemme tehtävään työntekijää, jolla on kokemusta puusepän töistä tai asennustöistä sekä kova asenne työntekoon. Työtehtävänä on porraskäytävän käsijohteiden asennusta. Työ vaatii käden taitoja ja tarkkaa otetta työhön. Jos työkalut pysyvät kädessä, omaat kovan työmotivaation ja jos vielä omaat tiimihenkisen lähestymisen työntekoon, olet hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Toivomme hakijoilta kokemusta esimerkiksi kalusteasentajan tai puusepän töistä. Koulutus edellä mainituista katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian, ja kestää alkuun 2-3 viikkoa. Mahdollisuus jatkua pidempäänkin. Työtä tehdään alkuun Hietaniemessä, Helsingissä. Kokoaikatyö. Palkkaus sopimuksen mukaan (Kaupan TES)

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka " Puuseppä asennusprojektiin Helsinkiin!"
Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkena 9-15 Hr-koordinaattori Paavo Saari numerosta 0403075111.
Työnantaja: VMP Sijainti: Helsinki, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuseppä asennusprojektiin Helsinkiin!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 242 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa