Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Toimenkuva

Etsimme asiakkaallemme Pälkäneelle puuelementtitehtaalle reippaita puisten seinäelementtien valmistajia. Työtä tehdään aluksi aamu- sekä iltavuorossa klo: 6.00-14.00, 14.00-22.00. Oman auton käyttömahdollisuus on työhön kulkemisen kannalta välttämätön. Työt alkavat aluksi noin kolmen kuukauden kokopäiväisenä (40h/vko) määräaikaisuutena, mutta töiden sujuessa työsuhde jatkuu pidempäänkin.

Odotamme sinulta

Työmaalle pääsemisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, mutta kortin suorittaminen on mahdollista ennen töiden aloitusta. Kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta joustava ja työtä pelkäämätön asenne riittää!

Muut tiedot

Hae tätä työpaikkaa täyttämällä profiili sivulla vmp.fi ja liitä mukaan myös CV sille varattuun paikkaan. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa joten jätä hakemuksesi pikaisesti!

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuelementtivalmistaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.03.2017. Työpaikka sijaitsee Tampere , osoitteessa Tampere, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus