Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme Metsä Woodille heidän Pälkäneen puuelementtitehtaalle reippaita puisten seinäelementtien valmistajia. Työtä tehdään aluksi aamuvuorossa klo: 6.00-14.00, mutta jatkossa myös iltavuoro klo: 14.00-22.00 on mahdollinen. Oman auton käyttömahdollisuus on työhön kulkemisen kannalta välttämätön. Työt alkavat aluksi noin kolmen kuukauden kokopäiväisenä (40h/vko) määräaikaisuutena, mutta töiden sujuessa työsuhde jatkuu pidempäänkin.Odotamme sinultaTyömaalle pääsemisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuelementtivalmistaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 196 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus