Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme metalliteollisuuteenPULVERIMAALARIATehtävä sisältää metalliosien pulverimaalausta.Odotamme sinultaHakemallamme henkilöllä on aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä reipas asenne työntekoon.Muut tiedotTyö on pidempiaikainen ja mahdollisuus myös vakituiseen paikkaan. Tehtävä on 2-vuorotyötä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Liperi talonrakennus Outokumpu talonrakennus Leppävirta talonrakennus Heinävesi talonrakennus Tuusniemi talonrakennus Varkaus talonrakennus Savonlinna rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liperi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Outokumpu rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Leppävirta rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Heinävesi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Tuusniemi rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Varkaus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Savonlinna talonrakennus rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Liperi Outokumpu Leppävirta Heinävesi Tuusniemi Varkaus Savonlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pulverimaalari, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Heinävesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa