Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakasyrityksellemme promootiotyöntekijää 28.10.2016 - 30.10.2016 järjestettäville Omakoti-messuille Myyrmäkeen.Odotamme sinultaEtsimämme henkilö on energinen, positiivinen, sekä hyvän esiintymiskyvyn omaavaa. Päätyötehtävänäsi on messuesitteiden jakaminen, sekä messuvieraiden ohjaaminen kohti asiakasyrityksemme ständiä. Kokemus promootiotyöstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Suomen kielen taito vaaditaan ja muiden kielien hallinta on bonusta. Työajat pe klo ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala Helsinki mainosala Kerava mainosala Nurmijärvi mainosala Sipoo mainosala Tuusula mainosala Vantaa mainosala Espoo mainosala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promootiotyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus