Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme promokeikalle Ruokolahdelle reipasta työntekijää, joka vastaisi kahvituksesta ja asiakkaiden jututtamisesta.Odotamme sinultaToivomme, että olet sosiaalinen ja tunnollinen.Koulutus ja työkokemusIloinen ja reipas asenne katsotaan eduksi....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala Imatra mainosala Lappeenranta mainosala Parikkala mainosala Rautjärvi mainosala Ruokolahti mainosala Puumala mainosala Taipalsaari mainosala Savonlinna mainosala Sulkava mainosala Imatra Lappeenranta Parikkala Rautjärvi Ruokolahti Puumala Taipalsaari Savonlinna Sulkava .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promootiotyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ruokolahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 235 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa