Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme projektipäällikköä puusepänteollisuuden työnsuunnittelijan tehtäviin.Tehtävänäsi on suunnittelutyön lisäksi suunniteltujen tuotteidentoteutus tuotantoon.Työ alkaa sopimuksen mukaan ja siinä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.Odotamme sinultaOdotamme sinulta aikaisempaa kokemusta projektinhoitotehtävistä.Sinulla tulee olla organisointi ja kokonaisuuden hahmottamiskykysekä hyvät yhteistyötaidot .Koulutus ja työkokemusSopiva koulutus on puualan insinööri tai muotoilijan koulutus.Muut tiedotTarjoamme haasteellisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa asiakasyrityksessämme.Täytä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Mynämäki hallinto, yleiset toimistotyöt Naantali hallinto, yleiset toimistotyöt Nousiainen hallinto, yleiset toimistotyöt Pöytyä hallinto, yleiset toimistotyöt Raisio hallinto, yleiset toimistotyöt Rusko hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Aura hallinto, yleiset toimistotyöt Kaarina hallinto, yleiset toimistotyöt Lieto päällikkötason positiot Mynämäki päällikkötason positiot Naantali päällikkötason positiot Nousiainen päällikkötason positiot Pöytyä päällikkötason positiot Raisio päällikkötason positiot Rusko päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot Aura päällikkötason positiot Kaarina päällikkötason positiot Lieto hallinto, yleiset toimistotyöt päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 244 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus