Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt teknologiateollisuuden alalla toimivalle asiakasyrityksellemme Oulun talousalueelle projektipäällikköä (NPI Manager).
Odotamme sinulta
Etsimme henkilöä joka omaa vahvaa kokemusta elektroniikkateollisuuden projektijohtamisesta ja tuntee prototuotannon haasteet. Mikäli omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot olet etsimämme henkilö.
Koulutus ja työkokemus
Tehtävässä vaaditaan hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa, alalle soveltuvaa teknillistä koulutusta sekä useamman vuoden vastaavaa työkokemusta.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä 23.10.2016 mennessä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen riikka.luoma-aho@vmp.fi Toimithan pikaisesti sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Työnantaja: VMP Sijainti: Haukipudas, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Riikka Luoma-Aho, 040 307 5304, Riikka.Luoma-aho@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002701 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö / NPI Manager, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Haukipudas, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 256 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa