Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Rovaniemelle pesulatyöntekijöitä.Odotamme sinultaTyötehtäviin kuuluu likapyykin käsittelyyn ja lajitteluun liittyvät tehtävät.Aikaisempaa pesulatyökokemusta ei vaadita, sillä työhön opastetaan. Odotamme hakijoilta reipasta ja ahkeraa työotetta.Työtunteja tulisi n. 20-30h/vko. Työ on vuorotyötä. Suomen kieli vaaditaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kemijärvi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kittilä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Kolari siivous, kotityö ja pesulapalvelut Pelkosenniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Pello siivous, kotityö ja pesulapalvelut Posio siivous, kotityö ja pesulapalvelut Ranua siivous, kotityö ja pesulapalvelut Rovaniemi siivous, kotityö ja pesulapalvelut Sodankylä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tervola siivous, kotityö ja pesulapalvelut Ylitornio siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pesulatyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus