Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme rakennusalan asiakasyrityksellemme PELTIMIESTÄ kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.Odotamme sinultaTyöhön haetaan itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on jo aiempaa kokemusta rakennuspeltisepän töistä. Kirvesmiehen kokemuksesta on etua tätä paikkaa haettaessa, sillä työ sisältää mahdollisesti myös muita rakennusalan töitä osaamisen mukaan.Koulutus ja työkokemusEdellytämme hakijoilta voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä rautaista asennetta työntekoa kohtaan.Muut tiedotMikäli kiinnostuit ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Peltimies, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus