Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme nyt Hämeenlinnan kupeessa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme palovartijoita keikkatyöhön. Tehtävänäsi on valvoa tulitöitä tulityöpaikalla sekä sitä ympäröiviä tiloja. Työvuoroja on tarjolla pääsääntöisesti viikonloppuisin ja työ sopiikin hyvin esim. opiskelijoille.
Odotamme sinulta
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta, sillä tehtävään koulutetaan. Oikea asenne ja motivaatio ratkaisee, mutta odotamme sinulta myös tarkkuutta ja nopeaa reagointikykyä. Tarvitset tehtävässä oman auton työhön kulkemiseen.
Muut tiedot
Tehtävä on määräaikainen 31.5. 2017 saakka.
Työnantaja: VMP Sijainti: Renko, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Niina Somero, 0504648717, Niina.Somero@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002601 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palovartojoita viikonlopputyöhön, on ilmoitettu VMP -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Renko, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 252 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa