Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsitkö lisäansioita? Haemme asiakkaallemme reippaita henkilöitä murskeen käsittelyyn ja pakkaamiseen.Odotamme sinultaTyö edellyttää hyvää kuntoa. Trukinajotaito on eduksi.Muut tiedotTyö on päivätyötä ja tapahtuu noin kolmena päivänä viikossa, yhteensä noin kymmenen päivän ajan. Hyvälle henkilölle saattaa löytyä kokopäiväistä työtä ensi vuoden aikana. Työ ei sovelly pölyallergisille....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Punkalaidun varastoalan tehtävät Sastamala varastoalan tehtävät Urjala varastoalan tehtävät Humppila varastoalan tehtävät Huittinen varastoalan tehtävät Loimaa varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakkaajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Punkalaidun . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus