Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Patria AVI Trainee

Patria Aviation Oy

Tampere

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme tulee tarvitsemaan reippaita pakkaajia Riihimäelle, tarkemmin Ryttylään määräaikaisiin työsuhteisiin.Työtehtävät ovat muovituotteiden pakkaamista, ja laadun valvontaa.Työhön perehdytetään, mutta jos sinulla on kokemusta aikaisemmin pakkaajan työstä/tuotantotyöstä, jossa työt hoidetaan koneellisesti, niin aina parempi.Odotamme sinultaTyö on 3-vuorotyötä, joten sinulla on kokemusta vuorotyöstä.Olet täsmällinen ja tunnollinen työtehtäviä hoitaessasi, ja omaksut erilaiset tehtävät nopeasti, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Loppi varastoalan tehtävät Hyvinkää varastoalan tehtävät Hausjärvi varastoalan tehtävät Janakkala varastoalan tehtävät Riihimäki varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakkaajia / Riihimäki, on ilmoitettu VMP -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Riihimäki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 240 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus