Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme perinteikkäälle elintarvikealalla toimivalle asiakkaallemme Akaaseen pakkaajaa. Kyseessä on kolmivuorotyö. Tehtävä on pääasiassa elintarvikkeiden pakkausta eikä vaadi aikaisempaa työkokemusta, työhön perehdytetään.Odotamme sinultaTehtävä ei vaadi erityistä koulutusta eikä sinulla tarvitse olla pakkauskokemusta suoriutuaksesi työstä. Positiivinen asenne sekä reipas työote riittävät. Voimassa oleva hygieniapassi katsotaan eduksesi.Muut tiedotTäytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Urjala varastoalan tehtävät Valkeakoski varastoalan tehtävät Vesilahti varastoalan tehtävät Hämeenlinna varastoalan tehtävät Akaa varastoalan tehtävät Lempäälä varastoalan tehtävät Urjala Valkeakoski Vesilahti Hämeenlinna Akaa Lempäälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakkaaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Akaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa