Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Toimistopäällikkö

Ecom Tilit Oy / co HRS Advisors

Turku

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Music Licensing Manager

Teosto ry

Helsinki

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on linjalla tapahtuvaa pakkaustyötä ja sitä tehdään arkisin klo 7:30-16:00. mutta työssä on mahdollisuus myös vuorotyöhön. Työpaikka sijaitsee Turun alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Odotamme sinultaOlet sirpakka ja iloinen työhösi sitoutuva tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi osaat myös jonkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Mynämäki varastoalan tehtävät Naantali varastoalan tehtävät Nousiainen varastoalan tehtävät Pöytyä varastoalan tehtävät Raisio varastoalan tehtävät Rusko varastoalan tehtävät Turku varastoalan tehtävät Aura varastoalan tehtävät Kaarina varastoalan tehtävät Lieto varastoalan tehtävät Mynämäki Naantali Nousiainen Pöytyä Raisio Rusko Turku Aura Kaarina Lieto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakkaaja - Turku, on ilmoitettu VMP -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa