Duunitori suosittelee
Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijöitä vantaan alueelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Työntömastotrukin osaava varastotyöntekijä

Adecco Finland

Finland

Varastotyöntekijä kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakkaallemme pakkaajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on linjalla tapahtuvaa pakkaustyötä ja sitä tehdään arkisin klo 7:30-16:00. mutta työssä on mahdollisuus myös vuorotyöhön. Työpaikka sijaitsee Turun alueella, hyvien kulkuyhteyksien varrella.Odotamme sinultaOlet sirpakka ja iloinen työhösi sitoutuva tiimityöskentelijä. Sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi osaat myös jonkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja varastoalan tehtävät Mynämäki varastoalan tehtävät Naantali varastoalan tehtävät Nousiainen varastoalan tehtävät Pöytyä varastoalan tehtävät Raisio varastoalan tehtävät Rusko varastoalan tehtävät Turku varastoalan tehtävät Aura varastoalan tehtävät Kaarina varastoalan tehtävät Lieto varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakkaaja - Turku, on ilmoitettu VMP -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus