Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

DevOps

Callstats.io

Helsinki

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkallemme Rovaniemelle pakettiautonkuljettajaaOdotamme sinultaEdellytämme hakijoilta:- sujuvaa suomen kielentaitoa- positiivista ja reipasta asennetta- asiakaspalvelutaitoa- B-ajokorttia- paikallistuntemustaTarve ajalle 21.10.-18.11.2016....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Kemijärvi kuljetus, logistiikka ja liikenne Kittilä kuljetus, logistiikka ja liikenne Kolari kuljetus, logistiikka ja liikenne Pelkosenniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Pello kuljetus, logistiikka ja liikenne Posio kuljetus, logistiikka ja liikenne Ranua kuljetus, logistiikka ja liikenne Rovaniemi kuljetus, logistiikka ja liikenne Sodankylä kuljetus, logistiikka ja liikenne Tervola kuljetus, logistiikka ja liikenne Ylitornio kevyt tavaraliikenne Kemijärvi kevyt tavaraliikenne Kittilä kevyt tavaraliikenne Kolari kevyt tavaraliikenne Pelkosenniemi kevyt tavaraliikenne Pello kevyt tavaraliikenne Posio kevyt tavaraliikenne Ranua kevyt tavaraliikenne Rovaniemi kevyt tavaraliikenne Sodankylä kevyt tavaraliikenne Tervola kevyt tavaraliikenne Ylitornio kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pakettiautonkuljettaja, on ilmoitettu VMP -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus