Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme kovalla asenteella töitä tekevää varastotyöntekijää osa-aikaiseen työhön!Odotamme sinultaPääasiallisena työnkuvana on varastokeräilyä ja hyllytystä trukeilla. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen ja hyvän työmotivaation omaavaa tiimipelaajaa. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai joustavaa työtä hakevalle.Koulutus ja työkokemusAiempaa kokemusta varastolta ei edellytetä, vaan se katsotaan eduksi. Työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo varastoalan tehtävät Helsinki varastoalan tehtävät Sipoo varastoalan tehtävät Vantaa varastoalan tehtävät Espoo osa-aikatyö varastoalan tehtävät Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen varastotyöntekijä!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 243 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa