Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Ilmoitus jätetty 16.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme nyt Helsinkiin OSA-AIKAISTA TOIMISTOSIHTEERIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Tehtävä sisältää monipuolisia toimistotehtäviä kuten laskutusta, materiaalitilausten vastaanottoa ja käsittelyä, puhelinpalvelua, kurssi- ja kokousjärjestelyjä sekä toimistotarviketilausten tekemistä.Odotamme sinultaEtsimme tehtävään yhteistyökykyistä, joustavaa ja huolellista toimistotyöntekijää, jolla on jo toimisto/asiakaspalvelutehtävistä kokemusta. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia. Olet asiakaspalveluhenkinen ja osaat toimia itsenäisesti.Koulutus ja työkokemusToivomme hakijalta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Sipoo osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo osa-aikatyö hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Osa-aikainen toimistosihteeri, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 239 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus