Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme oppaita talvisesonkiin osa-aikaiseen työhön. Työtehtävänä on asiakaspalvelu vähintään suomeksi ja englanniksi, mahdollisuuksien mukaan myös muilla kielillä.Odotamme sinultaToivomme hakijan olevan asiakaspalveluhenkinen, omatoiminen ja motivoitunut opas. Ajokortti vaaditaan ja aikaisempi kokemus katsotaan eduksi. Työhön perehdytetään.Muut tiedotToimi nopeasti,sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimukseen mukaan talvisesongin alussa....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja matkailualan asiakaspalvelu Kemijärvi matkailualan asiakaspalvelu Kittilä matkailualan asiakaspalvelu Kolari matkailualan asiakaspalvelu Pelkosenniemi matkailualan asiakaspalvelu Pello matkailualan asiakaspalvelu Posio matkailualan asiakaspalvelu Ranua matkailualan asiakaspalvelu Rovaniemi matkailualan asiakaspalvelu Sodankylä matkailualan asiakaspalvelu Tervola matkailualan asiakaspalvelu Ylitornio matkailualan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oppaita talvikaudelle, on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus