Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja motivoitunutta ohutlevysärmääjää Vantaalle!
Odotamme sinulta
Asiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita, joiden valmistukseen etsimme ammattitaitoista ja tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Edellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta alalta. Alan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme myös Amadan käyttö ja asetusten teko kokemusta. Tehtävä vaatii suomen kielen osaamista.
Muut tiedot
Työ alkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena ja tarkoituksena on vakinaistuminen asiakasyritykseen. Työ on kokoaikainen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla Kehä III varrella. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse kiinnostavaksi paikka \" Ohutlevysärmääjä Vantaalle!\". Liitä hakemukseen myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Paavo Saari p.040 307 5111
Työnantaja: VMP Sijainti: Vantaa, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Paavo Saari, 0403075111, Paavo.Saari@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10001820 Ilmoitus jätetty: 10.06.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vantaa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevysärmääjä Vantaalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Vantaa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa