Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

UX Designer

Nitro

Helsinki

Työnjohtaja / Vastaava Työnjohtaja

Jusmar Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.06.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme metallialan asiakasyrityksellemme ammattitaitoista ja motivoitunutta ohutlevysärmääjää Vantaalle!Odotamme sinultaAsiakkaamme valmistaa laadukkaita ohutlevy- ja levytuotteita, joiden valmistukseen etsimme ammattitaitoista ja tiimityötaitoista metallialan ammattilaista. Jos olet tottunut fyysiseen työhön, olet tunnollinen työssäsi sekä omaat joustavan ja itsenäisen lähestymisen työhön, saatat olla hakemamme henkilö!Koulutus ja työkokemusEdellytämme hakijoilta vankkaa kokemusta alalta. Alan koulutus katsotaan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Helsinki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Kerava kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Nurmijärvi kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Sipoo kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Tuusula kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Vantaa kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Espoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Helsinki tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kerava tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nurmijärvi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Sipoo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusula tehdas- ja tuotantotyöntekijät Vantaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Espoo puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Kerava puu- ja metallialan tehtävät Nurmijärvi puu- ja metallialan tehtävät Sipoo puu- ja metallialan tehtävät Tuusula puu- ja metallialan tehtävät Vantaa puu- ja metallialan tehtävät Espoo kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohutlevysärmääjä Vantaalle!, on ilmoitettu VMP -palvelussa 10.06.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 239 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus