Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Finland

Varastotyöntekijä Helolle Hankoon

Adecco Finland

Finland

Jakeluautonkuljettaja Jyväskylän alueelle

Adecco Finland

Finland

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Helsinki

Etsimme Pakkaajia kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ToimenkuvaEtsimme alueemme asiakasyrityksillemme reippaita muuttoapulaisia Järvenpäähän ja sen lähialueille. Työ on keikkaluontoista, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä haluavalle.Odotamme sinultaEdellytämme hakijalta toimeen tarttuvaa ja hyvää asennetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään päiväsaikaan ja työvuorot sijoittuvat yleensä arkipäiville. Toivomme hakijalta myös joustavuutta, sillä työvuorot tulevat usein ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Tuusula muut logistiikka-alan työt Järvenpää muut logistiikka-alan työt Mäntsälä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut Järvenpää siivous, kotityö ja pesulapalvelut Mäntsälä muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttoapulaisia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 258 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus