Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme alueemme asiakasyrityksillemme reippaita muuttoapulaisia Järvenpäähän ja sen lähialueille. Työ on keikkaluontoista, joten se sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä haluavalle.Odotamme sinultaEdellytämme hakijalta toimeen tarttuvaa ja hyvää asennetta työhön sekä hyvää fyysistä kuntoa. Työtä tehdään päiväsaikaan ja työvuorot sijoittuvat yleensä arkipäiville. Toivomme hakijalta myös joustavuutta, sillä työvuorot tulevat usein ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Tuusula muut logistiikka-alan työt Järvenpää muut logistiikka-alan työt Mäntsälä siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula siivous, kotityö ja pesulapalvelut Järvenpää siivous, kotityö ja pesulapalvelut Mäntsälä muut logistiikka-alan työt siivous, kotityö ja pesulapalvelut Tuusula Järvenpää Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muuttoapulaisia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 220 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa