Duunitori suosittelee
Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Levytyökeskuksen ja laserkoneen käyttäjä kesäksi

Adecco Finland

Finland

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 16.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtäviin kuuluvat sahan tuotantotyöt, esim. rimoittamon ja paketoinnin työtehtävät.Odotamme sinultaHyvä fyysinen kunto ja reipas työote. Nopeaoppisuus, huolellisuus ja mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä. Arvostamme voimassa olevaa työturvakorttia ja savuttomuutta.Koulutus ja työkokemusTuotantoalan kokemus katsotaan eduksi. Huolellisuus, reippaus, hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä.Muut tiedotTyö alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Palkkaus Mekaanisen metsäteollisuuden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Hirvensalmi puu- ja metallialan tehtävät Kangasniemi puu- ja metallialan tehtävät Mikkeli puu- ja metallialan tehtävät Mäntyharju puu- ja metallialan tehtävät Pertunmaa puu- ja metallialan tehtävät Joutsa puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Sahatyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hirvensalmi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 244 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus