Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Tehtäviin kuuluvat sahan tuotantotyöt, esim. rimoittamon ja paketoinnin työtehtävät.
Odotamme sinulta
Hyvä fyysinen kunto ja reipas työote. Nopeaoppisuus, huolellisuus ja mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä. Arvostamme voimassa olevaa työturvakorttia ja savuttomuutta.
Koulutus ja työkokemus
Tuotantoalan kokemus katsotaan eduksi. Huolellisuus, reippaus, hyvä fyysinen kunto ja mahdollisuus tehdä kaksivuorotyötä.
Muut tiedot
Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä. Palkkaus Mekaanisen metsäteollisuuden tesin mukainen. Työ on kaksivuorotyötä, ma - pe. Työpaikka sijaitsee Hirvensalmella. Mahdollisuus pidempikestoiseen työsuhteeseen. Mikäli koet olevamme hakemamme työntekijä, jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen vmp.fi.
Työnantaja: VMP Sijainti: Hirvensalmi, Suomi Työajat: full time Yhteystiedot: Hannele Koivula, 015 210 000, Hannele.Koivula@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10001826 Ilmoitus jätetty: 16.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hirvensalmi, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Sahatyöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 16.08.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hirvensalmi , osoitteessa Hirvensalmi, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 240 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa