Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyritykseemme Mikkeliin rengasasentajaa sesongin ajaksi.Odotamme sinultaValittavalla tulee olla aikaisempaa kokemusta rengasasentajan tehtävistä. Arvostamme ahkeruutta, oma-aloitteisuutta, kysyä itsenäiseen työskentelyyn, joustavuutta ja huolellisuutta. Olethan myös tupakoimaton ja tiimityöskentelytaitoinen. Työ on fyysistä, joten omaathan hyvän terveydentilan. Työturvallisuuskortti on eduksi.Koulutus ja työkokemusMielellään ajoneuvoasentajan koulutus ja/tai aikaisempaa kokemusta rengasasentajan työstä.Muut tiedotTyö alkaa kelien mukaan, todennäköisesti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hirvensalmi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Juva ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kangasniemi ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mikkeli ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Mäntyharju ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Pieksämäki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Savitaipale ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Puumala Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi Asennus, huolto ja puhtaanapito Juva Asennus, huolto ja puhtaanapito Kangasniemi Asennus, huolto ja puhtaanapito Mikkeli Asennus, huolto ja puhtaanapito Mäntyharju Asennus, huolto ja puhtaanapito Pieksämäki Asennus, huolto ja puhtaanapito Savitaipale Asennus, huolto ja puhtaanapito Puumala ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Hirvensalmi Juva Kangasniemi Mikkeli Mäntyharju Pieksämäki Savitaipale Puumala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Rengasasentaja (2), on ilmoitettu VMP -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 198 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus