Duunitori suosittelee
Arvokuljettajia ja rahankäsittelijöitä kesäksi

Loomis

Helsinki

Ajojärjestelijä, Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Sonera Avoin kuitu -lähettiläitä

Rainmaker

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tehtävä sisältää yrityksen pienimuotoisten kahvitilaisuuksien (kokouskahvitukset) järjestämisen, ulko- ja sisälähetin tehtävät, kauppa- ja vastaavista asioinnit sekä muut avustavat toimistotehtävät.Odotamme sinultaB-ajokortti, koska tehtävään valittava henkilö hoitaa ulkolähetin tehtävät pakettiautolla. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä atk- ja organisointitaitoja.Koulutus ja työkokemusToimistoalan koulutus ja jonkin verran alan työkokemusta. Henkilökohtaiset ominaisuudet asiakaspalveluun soveltuvat, reipas, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Hirvensalmi kevyt tavaraliikenne Juva kevyt tavaraliikenne Kangasniemi kevyt tavaraliikenne Mikkeli kevyt tavaraliikenne Mäntyharju kevyt tavaraliikenne Pieksämäki kevyt tavaraliikenne Savitaipale kevyt tavaraliikenne Puumala jakelutehtävät ja postitus Hirvensalmi jakelutehtävät ja postitus Juva jakelutehtävät ja postitus Kangasniemi jakelutehtävät ja postitus Mikkeli jakelutehtävät ja postitus Mäntyharju jakelutehtävät ja postitus Pieksämäki jakelutehtävät ja postitus Savitaipale jakelutehtävät ja postitus Puumala kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Lähetti, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Mikkeli . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 236 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus