Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme marraskuun lopulla avattavaan kahvila-ravintolaan työntekijää. Voit olla JOKO asiakaspalveluhenkinen kassamyyjä TAI kokki/ruokapalvelutyöntekijä tai moniosaaja, jolla on taitoa työskennellä keittiössä ja salin puolella. Arkisin tarjoillaan lounasbuffet ja viikonloppuisin lähinnä hampurilaisaterioita ja pizzaa. Kahvila-ravintolassa on C-anniskeluoikeudet.Odotamme sinultaKassatyöntekijän tulee olla asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka hallitsee myös Veikkauksen pelit. Mikäli hakija on kassataitoinen kokki/ruokapalvelutyöntekijä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland ravintola-alan asiakaspalvelu Norway ravintola-alan asiakaspalvelu Sweden ravintola-alan asiakaspalvelu Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Norway ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sweden ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Finland ravintola-alan asiakaspalvelu Norway ravintola-alan asiakaspalvelu Sweden ravintola-alan asiakaspalvelu Finland myyjät ja kassahenkilöt ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Norway Sweden Finland .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Kahvilatyöntekijä (kokki/kassa), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 179 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa