Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Haemme marraskuussa avattavaan kahvila-ravintolaan moinitaitoista, asiakaspalveluhenkistä ja kassataitoista kokkia/ruokapalvelutyöntekijää. Arkisin tarjoillaan lounasbuffet ja viikonloppuisin lähinnä hampurilaisaterioita ja pizzaa. Kahvila-ravintolassa on C-anniskeluoikeudet.
Odotamme sinulta
Valittavan tulee osata vähintään hampurilaisten ja pizzojen valmistaminen sekä mielellään myös kokemusta lounasruokien (buffet) valmistamisesta, mikäli sijaisuustarvetta on arkisin. Kassankäyttö- ja veikkauspeliosaaminen ovat myös edellytykset työn hoitamiselle. Omaathan hygienia- ja anniskelupassin, ikärajapassi on eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus ja työkokemusta vähintään parin vuoden ajalta. Valmius työskennellä viikonloppuisin, mahdollisesti myös arkisin, työvuoroja noin 2 - 3 viikossa. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on valmius tehdä osa-aikaista työtä ja mahdollisuus joskus \"nopeisiin\" lähtöihin.
Muut tiedot
Työ alkaa marraskuussa Ristiinan keskustassa sijaitsevassa viihtyisässä kahvila-ravintolassa. Kahvila-ravintola on avoinna ma - su klo 8 - 20, viikonlopun aukioloaikoihin saattaa tulla muutoksia. Palkkaus matkailu-, ravitsemus- ja vapaa-ajanpalveluita koskevan työehtosopimuksen (työntekijät) mukainen. Jätäthän hakemuksen ansioluetteloineen vmp.fi.
Työnantaja: VMP Sijainti: Ristiina/Mikkeli, Suomi Työajat: part time Yhteystiedot: Hannele Koivula, 015 210 000, Hannele.Koivula@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002672 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Kahvilatyöntekijä (kokki/kassa), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland , osoitteessa Ristiina/Mikkeli, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 230 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa