Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme marraskuun lopulla avattavaan kahvila-ravintolaan työntekijää. Voit olla JOKO asiakaspalveluhenkinen kassamyyjä TAI kokki/ruokapalvelutyöntekijä tai moniosaaja, jolla on taitoa työskennellä keittiössä ja salin puolella. Arkisin tarjoillaan lounasbuffet ja viikonloppuisin lähinnä hampurilaisaterioita ja pizzaa. Kahvila-ravintolassa on C-anniskeluoikeudet.Odotamme sinultaKassatyöntekijän tulee olla asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka hallitsee myös Veikkauksen pelit. Mikäli hakija on kassataitoinen kokki/ruokapalvelutyöntekijä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Norway ravintola-alan asiakaspalvelu Sweden ravintola-alan asiakaspalvelu Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Norway ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sweden ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Finland ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Kahvilatyöntekijä (kokki/kassa), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 244 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus