Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme marraskuun lopulla avattavaan kahvila-ravintolaan työntekijää. Voit olla JOKO asiakaspalveluhenkinen kassamyyjä TAI kokki/ruokapalvelutyöntekijä tai moniosaaja, jolla on taitoa työskennellä keittiössä ja salin puolella. Arkisin tarjoillaan lounasbuffet ja viikonloppuisin lähinnä hampurilaisaterioita ja pizzaa. Kahvila-ravintolassa on C-anniskeluoikeudet.Odotamme sinultaKassatyöntekijän tulee olla asiakaspalveluhenkinen työntekijä, joka hallitsee myös Veikkauksen pelit. Mikäli hakija on kassataitoinen kokki/ruokapalvelutyöntekijä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Norway ravintola-alan asiakaspalvelu Sweden ravintola-alan asiakaspalvelu Finland myyjät ja kassahenkilöt Norway myyjät ja kassahenkilöt Sweden myyjät ja kassahenkilöt Finland ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Norway ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Sweden ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Finland ravintola-alan asiakaspalvelu myyjät ja kassahenkilöt ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mikkeli/Kahvilatyöntekijä (kokki/kassa), on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on part time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 232 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus