Duunitori suosittelee
viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia HITSAAJIA.Odotamme sinultaValittavilla henkilöillä tulee olla metallialan koulutus ja/tai aikaisempaa työkokemusta mig-hitsauksesta.Koulutus ja työkokemusVoimassa olevat mig-hitsausluokat katsotaan eduksi.Muut tiedotTyöpaikan sijainnin vuoksi oma auto on oltava käytössä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Liperi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Outokumpu tehdas- ja tuotantotyöntekijät Leppävirta tehdas- ja tuotantotyöntekijät Heinävesi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Tuusniemi tehdas- ja tuotantotyöntekijät Varkaus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Savonlinna puu- ja metallialan tehtävät Liperi puu- ja metallialan tehtävät Outokumpu puu- ja metallialan tehtävät Leppävirta puu- ja metallialan tehtävät Heinävesi puu- ja metallialan tehtävät Tuusniemi puu- ja metallialan tehtävät Varkaus puu- ja metallialan tehtävät Savonlinna tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mig-hitsaajia, on ilmoitettu VMP -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Heinävesi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus