Duunitori suosittelee
Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Qt experts to R&D, Support and Consultancy

The Qt Company Oy

Oulu

LVI-myynnin osaaja

LVI-Dahl Oy

Lappeenranta

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vuoropäällikkö, Ravintola Salve

StaffPoint

Helsinki

Banner VMP

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme metallityöntekijöitä Lapualle. Työnkuvanasi on metallituotteiden hionta. Työntekijältä odotamme dynaamisuutta toimia myös muissa yleisissä metallitöissä, joten sinulla tulee olla kyky omaksua myös muita työtehtäviä.
Odotamme sinulta
Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla rautainen asenne työtä kohtaan ja halu suoriutua annetuista tehtävistä. Kykenet johtamaan itseäsi työssä ja suoriutumaan oma-aloitteisesti annetuista tehtävistä. Pystyt tekemään vuorotyötä, mahdollisesti jopa kolmessa vuorossa.
Koulutus ja työkokemus
Katsomme eduksi metallialan koulutuksen ja työkokemuksen metallityöstä.
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä,niin täytä hakemus www.vmp.fi ja merkkaa tämä paikka kiinnostuksen kohteeksi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan kuluessa joten älä epäröi laittaa heti työhakemusta. Hakuaika päättyy 26.10.2016. Lisätietoja tehtävästä saat Miia Koskela 0403075223.
Työnantaja: VMP Sijainti: Lapua, Suomi Työajat: hourly work Yhteystiedot: Miia Koskela, 0403075223, miia.koskela@vmp.fi Hakemukset: https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmoitus/#/id/10002712 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: VMP

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Lapua, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 319 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

2 307 000 € 22 %

Henkilöstö

14 1

Liikevoitto-%

28 % 22 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lapua , osoitteessa Lapua, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 246 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa