Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Monipuoliset metallialan työtehtävätOdotamme sinultaAlan koulutus tai työssä opitut taidotKoulutus ja työkokemustyöturva- ja tulityökortti...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Liperi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rääkkylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt Enonkoski maa-, metsä- ja kalatalouden työt Heinävesi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Parikkala maa-, metsä- ja kalatalouden työt Varkaus maa-, metsä- ja kalatalouden työt Ruokolahti maa-, metsä- ja kalatalouden työt Rantasalmi maa-, metsä- ja kalatalouden työt Savonlinna maa-, metsä- ja kalatalouden työt Sulkava maa-, metsä- ja kalatalouden työt Kitee puu- ja metallialan tehtävät Liperi puu- ja metallialan tehtävät Rääkkylä puu- ja metallialan tehtävät Enonkoski puu- ja metallialan tehtävät Heinävesi puu- ja metallialan tehtävät Parikkala puu- ja metallialan tehtävät Varkaus puu- ja metallialan tehtävät Ruokolahti puu- ja metallialan tehtävät Rantasalmi puu- ja metallialan tehtävät Savonlinna puu- ja metallialan tehtävät Sulkava puu- ja metallialan tehtävät Kitee maa-, metsä- ja kalatalouden työt puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee Savonlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 233 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus