Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Kouvolan alueelle. Arvostamme reippautta, hyvää työasenetta ja oma-aloitteista työotetta.Odotamme sinultaEdellytämme henkilöltä aiempaa työkokemusta maanrakennustöistä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Töiden alku ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeen mukaan.Koulutus ja työkokemusMaanrakennusalankoulutus katsotaan hakijalle eduksi. Työturva- ja tieturva-1-kortit tulee olla voimassa.Muut tiedotHae paikkaa nopeasti ja täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Luumäki talonrakennus Lapinjärvi talonrakennus Loviisa talonrakennus Mäntyharju talonrakennus Hamina talonrakennus Iitti talonrakennus Kotka talonrakennus Kouvola talonrakennus Savitaipale talonrakennus Pyhtää talonrakennus Miehikkälä talonrakennus Heinola maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Luumäki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Lapinjärvi maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Loviisa maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Mäntyharju maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Hamina maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Iitti maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kotka maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Kouvola maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Savitaipale maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Pyhtää maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Miehikkälä maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Heinola talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maanrakennustyöntekijöitä Kouvolaan, on ilmoitettu VMP -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on full time työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kouvola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 241 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus