Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakkaallemme Rovaniemelle LUMIMIEHIÄKiinteistöpalvelualan yritys kaipaa aamuvirkkuja lumimiehiä kiinteistöhuollon tehtävien pariin. Työ on keikkaluontoista ja työvuorojen määrät ovat täysin sidoksissa lumitilanteeseen.Odotamme sinultaTyö soveltuu hyvin esimerkiksi lisätienestejä vailla olevalle opiskelijalle. Mikäli olet fyysistä työtä pelkäämätön ja ahkera työmyyrä, voi tämä tehtävä olla sinua varten.Muut tiedotMikäli innostuit ja työ sopii elämäntilanteeseesi, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kemijärvi Kittilä Kolari Pelkosenniemi Pello Posio Ranua Rovaniemi Sodankylä Tervola Ylitornio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VMP Y-tunnus 2514701-7 Toimiala Työvoiman vuokraus Rinnakkaistoiminimet Varamiespalvelu-Group Oy

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lumityöntekijöitä, on ilmoitettu VMP -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut VMP. Kyseessä on hourly work työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee Rovaniemi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 227 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus